18 Mayıs 2011 Çarşamba

Yüksek Tansiyona ne iyi gelir

   Yüksek Tansiyona ne iyi gelir dememiz için öncelikle nasıl beslendiğimizi bilmemeiz gerekmekte ve Yüksek Tansiyonu iyi şekilde tanımamız gerekmetedir. Kan basıncımızın 12 ye 8 tabir edilen ölçülerin üzerine çıkması durumunda Yüksek Tansiyona sahip olduğumuzu bilmeliyiz. Eczaneye gittiğinizde veya evinizde Tansiyonunuza baktığınızda 12 ye 8 den yüksek bir değer gördüğünüzde benim yüksek tansiyonum va demeyiniz hemen Tansiyonunuzu sürekli takip altına almalısınız  şüphelendiğiniz zamanlarda tok karna öğlen saatlerinde 4 5 gün sürekli ölçtürün ve sürekli değerleriniz 12 ye 8 değerinden yüksek çıkmakta ise ozaman bitr sıkıntıyla karşı karşıyasanız demektir. İlk adımı yaptınız şimdi ne tyapacaksınız. Doktora gideceksiniz Doktor da size tansiyon hapı yazacak ve sizde artık ömür boyu bu hapları kullanacaksınız. Neden artık ilaç kullanıyorum tansiyonum için elimden geleni yaptığınıza inandığınızdan ilaç bağımlısı olup çıkacaksınız.
   Bitkilerde şifa arayın , bitkilerde yüksek tansiyon için bire bir iyi gelen yüzlerce karışım yüzlerce meyve sebze bulunmakta bunları sizlerle daha önceleride paylaşmıştım ancak bana göndediğiniz maillerde biraz daha fazla anlatmamı istemişsiniz.

Varan Bir ...

İçki ve sigara dan uzak duracaksınız ve Tuzu mümkün olduğunca az tüketeceksiniz. Bu olmazsa olmazınız. bir gün köşe başında tansiyonunuz fırlayıp felç kalmak istemiyorsanız bunlardan vazgeçeceksiniz.

Her gün bir diş sarımsak yutun korkmadan yutun birazda maydanoz ağzınıza atarsanız kokmazsınız ,

Artı olarak günde 2 çay kaşığı çörek otuda kullanırsanız sizi kimseler yıkamaz.

Bugün verdiğim bu süper ikiliyi kullanmaya başlayınız.

Ama lütfen sigara ve Alkole hayır diyin , Allah sizleri çoluğunuza çoçuğunuza eşinize bağışlasın  onlarla birlikte nice mutlu yıllar geçirmek istiyorsanız öncelikle sigara ve alkolden vazgeçin Yüksek Tansiyona ne iyi geliyor derseniz işte size söyleyebileceklerim en öenmli şey bu.

Sağlık vücudunuzdan hiç eksik olmasın , Her şey doğadan ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder