30 Mayıs 2011 Pazartesi

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle

Müge Anlı ile Tatlı Sert izlmek isteyen kadınlarımızın bir kaç soruyu yanıtlamalarını rica edeceğiz. Neden ? , Niçin ? ve Hangi sebebten ötürü ? Müge Anlı ile Tatlı sert programını izlemeyi tercih ediyorsunuz. Bir çok sebeb sonuç ilişkisi vardır muhakkaki ama Müge anlı ile Tatlı sert programı izleyecekseniz muhakkaki çözüme kavuşturulmasını beklediğiniz sorun veya sorunşlarınız mevcut.

Müge Anlı 25 yıldan fazla bir süredir gazetecilik yaptığını ileri sürmekte ve kendini psikoloji ve felsefe üzerine kitaplar okuyarak özellikle kadınlarımızın sorunlarına , dertlerin çare olmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programını yapmaya karar verdiklerini açıklamıştı. Ancak Müge Anlı Hanım'ın kullandığı Türkçe ve Cümle kalıpları genellikle yani , oha yani , çüşş , yuhyani tarzı argo benzeri kelimeler ile başlangıç ve bitiş ifadeleriyle tamamlanıyor veya başlıyor.

Müge Anlının yanında her programda Bir psikiyatrist ve birde uzman avukat yer almaktadır. Bu bilir kişiler sayesinde Müge Anlı ile ortak bir noktada hareket etmeleri Müge Anlının mı ne kadar bilgili biri olduğunu gösteriyor yoksa uzmanların ne kadar gereksiz olduklarınımı gösteriyor. Sorunun cevabını size bırakıyoruz.

Müge Anlı ile Tatlı sert programı her gün ATV ekranlarından canlı olarak sitemizden yayınlanacaktır. Ancak izleyen Kadınlarımıza tekrar soruyorum Müge Anlı ile Tatlı Sert programını neden izliyorsunuz lütfen yanıtlayınız ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder