21 Mayıs 2011 Cumartesi

Sivasspor Fenerbahçe Canli izle

Sivasspor Fenerbahçe Canlı izle

  33 Hafta geçti Fenerbahçe şampiyonluğa çok yaklaştı Fenerbahçe geçensene son maçta Trabzonspor ile berabere kalarak kaybettiği şampiyonluğu bu sefer Trabzonspor'un elinden puan puana girilirken Trabzonspora bu zevki taddırmıyacak diyebiliriz. Daha önceden 2 kes son maçta Şampionluğu kaptıran Fenerbhçe bu kez kaptıracağa benzememekte. Futbol bu ne olacağı hiç belli olmaz tabiki Pazar akşamı 21:45 te Fenerbehçe mi yoksa Trabzonspor mu şampiyon olacak göreceğiz.
  Fenerebahçenin şampiyonluğundan emin olan Borsacılarında Fenerbahçe kağıtlarını aldığı gelen haberler arasında ama bu seferki alım Fenerbahçenin daha önceki senelerde kaybettiği son maç sendromu yüzünden çok para kaybeden borsacılar , bu sefer geçen senelere oranla %40 daha az alım ile şampşyonluk haftasına giriş yaptıklarını öğrendik.
   Sivasspor ve Karabük takımları züerlerine şaibe bulaşmamaıs için ellerinde geleni yapacakları ve çatır çatır futbollarını oynayacakların açıklamasını yapsalarda  Psikolojik olarak rahat olduklarından çok fazla maça asılmaları beklenemezken. Psikolojik baskının tavan yaptığı Fenerbahçe ve Trabzonspor'da ise stressten meydana gelecek hataları n şampiyonluğu değiştireceği gerçeğide eklenince futbolcuların üzerlerinde 5 tonluk baskı hissini her kez görebilmektedir.
   Son haftalarda Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında yaşanan hakem polemikleri de hakaemler üzerinde hafiften bir sıkıntı içersede Hakameler çok kaliteli ve dürüst maçları yönetmeye devam etmektedirler.
  Trabonspor'un gözü kullağı Sivasta olamsı kendileri için hayati önem derecesine sahip bu maçtan muhakkak 3 puanı alıp rakiplerini ekstradan sterese sokmak isteyeceklerdir.

  İyi olan kazansın





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder