3 Mayıs 2011 Salı

Doğal Olarak yağ yakmak

Doğal Yollardan Yağları yakma için - Yağ yakmak için ne yemeli
Yağ yakmak içn ne içmeli

Doğal yöntemler kullanarak sağlık biçimde kilo vermek için her sabah uygulayacağımız bir kürden sizlere bahsetmek istiyorum. Yapımı çok kolay ve yağ yakma oranı çok yüksek.

Gerekenler : 1 adet Limon , 15 dal maydanoz ve yarım bardak su ayrıca karışım elde edeebilmek adına bir de blendera ihtiyaçımız olacak.

Limonu bilendara iyice sıkıyoruz  , maydanozlarımızı ve yarım bardak suyumuzuad blendra ekledikten sonra 1 dakika blender da karıştırıyoruz sonrasında ise afiyetle içiyoruz. Her sabah muhakkak bu suyu için göreceksiniz ki lokal bölgelerde incelmeleri hızlı bir biçimde hissedeceksiniz ama bu arada şekeri ve unlu mamülleri lütfen tüketmeyelim 1 ay sabredin göreceksinizki fazlalıklarınızdan kurtulmayı hissedince daha da istekli oalrak rejiminize ve sağlıklı beslenmeye özen gösterip daha rahat kilo verebileceksiniz.

Kilo vermenin en önemli noktası zaten başlamaktan geçmekte  , tüm uygulamalara uyup olumslu sonuç almaya başladığınız anda rejiminize istikrarlı bir şekilde devam edebiliyorken aksi bir durumda ise rejiminiz kısa süreli olmakta.

Kilolarınızdan kurtulmanız ve sağlık bir yaşam dileğiyle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder