28 Nisan 2011 Perşembe

Dogal yollardan Basur Tedavisi - Dogal Hemoroid Tedavisi

Doğal Yollardan Basur Tedavisi

Tamamiyle Doğal yüzde yüz etkili Basur tedavilerini sizlere aktaracağız. Özellikle Kansızlık döneminde Demir hapı kullanan kadınlarda , hamilelik döneminde yaşanan bazı olumsuz gelişmeler sırasında Bayanlarımızın karşılaştıkları ve hayatlarını olumsuz yönde etkiliyen bu hastalığın aslında tedavisi de çok kolay. Basur'un oluşum sebebi kılcal damarlarda yaşanan sorunlardır ve kılcal damarları onarmak eski haline getirmek için locak tedavi yöntemleri vardır.

Özellikle yüzeysel olarak uygulanacak bu tedavinin çok iyi geldiğini söyleyebilirim.

At kestanesi basur tedavisinde nasıl kullanılır ?

Yaklaşık 800 gr - 1000 gr arası At Kestanesi temin ediyoruz ve at kestanelerini parçalara bölerek suda kaynatılır ve basurlu bölge bu su ile günde 2 kez yıkanır.

Meşe Kabuğunun Basur tedavisinde uygulama yöntemleri

Bir başka doğal yöntem ise meşe ağaçlarının kabuğunu toz haline getirip sorunlu bölgeye sürdükten sonra 3 4 dakika bekleyip temiz suyla yıkayınız.

Daha bir çok doğal yollardan basur tedavisi sizlere suna biliriz.

Acıbadem ezmesinin ve Patlıcanın a basur tedavisinde kullanılan başka doğal yöntemler olduğunu biliyoruz ve bunların kullanım yöntemleri şöyle

Patlıcan Basur tedavisinde nasıl kullanılır  ?

Her patlıcanla yapılmayan bu yöntem sadece kemerpatlıcanın yeşil sapıyla yapılmaktadır. Yeşil sapları koparılıp kaçtane yaprak sapı varsa bir okadar da bardak su koyularak kaynatılır ve sabah akşam 1 bardak içilir.

Acıbadem ezmesi Basur tedavisinde nasıl kullanılır .

Acıbadem ezilerek bir kaba konulur ve krem biçimini alacak şekilde sirke ilave edildikten sonra basurlu bölgeye uygulanırsa haftasında faydalarını göreceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder