3 Haziran 2011 Cuma

Belçika - Türkiye maçınında Türkiyenin Kadrosu

Milli Takımın İlk onbiri belirlenmeye başladı.

Belçika Maçında Türkiye'nin muhtemel onbiri

Volkan, Gökhan, Servet, Serdar Kesimal, Çağlar, Emre, Selçuk Şahin, Selçuk İnan, Burak, Arda, Kazım

Milli Takımın bu kadroyla çıkması süpriz olarak değerlendirilebilir.,Özellikle Selçuk Şahin'nin ilk onbirde yer alması şaşırtan bir tercih olarak algılandı. Gökhan Gönül'ün ilk onbirde çıkması ihtimali çok kuvvetli gözükmekte. Serdar Kesimal 'in göstereceği performansta merak konusu. ARdanın Transferler ile kafasını oldukça karışık olması bizleri endişelendiren bir başka sorun. Burak Yılmazın Kanattamı yoksa ileridemi oynayacağı belirsiz. Nerede verimli olacak İleride oynayıp gol atamazsa başka bir sorun , kanatta oynayıp etkiszi kalırsa başka bir sıkıntı daha yaşanacak.

Millilerin Bu akşam işleri gerçekten çok zor olacak. Ligden yeni çıkan ve adları sürekli transfer dedikodularıyla çalkalanan bir milli takıma birde Emre Belezoğlunun Ankaragüçlü bir futbolcuya çektiği mesajın Şike iddalarıyla bir haftanın geçmesi Takımda büyük bir konsatrasyon bozukluğu olduğu şüphesini yaratmakta. Umarız ki Millilerimiz herşeyin üstesinden gelip Belçika maçından 3 puan ile ülkeye dönerler.

Belçika Türkiye Maçı saat kaçta ?

Belçika Türkiye maçı saat 21:45 de başlayacak

Belçika Türkiye maçı hangi kanalda ?

Belçika Türkiye maçı NTV kanalından 21:45 den itibaren canlı oalrak ekranlarınıza gelecek. NTV kanalı gün boyunca canlı yayınla konuklarıyla maçın öncesinde devre arasında ve sonrasında analizleriyle izleyicilerin beğenisini kazanmaya çalışacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder