20 Temmuz 2015 Pazartesi

Galatasaray - Celta Vigo Canlı İzle

Galatasaray vs. Celtavigo Hazırlık Maçı Canlı Olarak izle
Galatasaray-Celtavigo maçı saat kaçta?, hangi kanalda? 

 
Galatasaray vs. Celta Vigo 22.07.2015


     22 Temmuz gecesi Türkiye saati ile 21:30 başlıyacak Galatasaray - Celtavigo hazırlık karşılaşmasını Televizyonlarınızdan canlı izlemek için D-Smart 78. Kanal / Smart Sport 2 HD kalitesinde izleyebilirsiniz. Ama D-Smartınız yok ise sitemizden de karşılaşmayı canlı olarak takip etmeniz mümkün.

     Galatasaray'ın en ciddi hazırlık maçları 22 temmuz gecesiyle başlayacak. Bu ilk ciddi sınavda takımdan gönderilmesi düşünülen oyuncuların ilk devrede ön planda olacağı biliniyor. Malesef ki oldukça geniş bir kadroya sahip Galatasaray Takımın da oyuncuların özellikle genç oyuncuların kaderleri hazırlık döneminde oynayacakları bir veya iki hazırlık maçları ile ölçülmekte. Umarız ki genç oyuncularımız bu hazırlık döneminde ağzı ile kuş tutup ben burdayım diyebilsinler.

    Galatasaray takımının yeni transferlerinden Carole'un ilk 11 de başlayacağı ancak forvet yanı sol kanatta boy göstermesini beklediğimiz podolski'nin ise son 15 dakika forma giymesi beklenmekte. Podolski de fazla kilolarından kurtulmak adına özel çalışma programlarına ağırlık versede 4 kilo fazlası olduğu biliniyor.

   Galatasaray vs. Celta Vigo hazırlık maçında Hamza Hamzaoğlunun Sinan Gümüş , Tarık Çamdal , Emre Çolak , Hamit Altıntop için ilk onbirde yer verecek. İlk hazırlık kampında Tarık Çamdal için güzel rapor sunan , Hamit için Melo'nun ciddi alternatifi olabileceği , Emre ve Sinan için kıvılcımları ümit verici şeklinde rapor tuttuğu basına sızmıştı. Sinan Gümüş konusunda biraz daha tecrübe kazanması için Anadoluda bir klube kiralanması da sıcak gündem içersinde yer almakta.

     Celta Vigo takımı hazırlık maçı öncesinde 6 futbolcusuyla yollarını ayırdı. Bu futbolculardan özellikle en göze çarpanı "Santi Mina"  , geçen seneyi 9 gol 1 asist ile kapatan 19 yaşındaki genç futbolcu 10 Milyon Euro karşılığında Valenciya takımına satıldı.

    Celta Vigo takımına gelen oyuncular ise İsveçli John Guidetti Manchester City'den bonservis bedeli ödenmeden transfer edilirken , Danimarklaı futbolcu Daniel Wass Evian dan 2.9 Milyon Euro'ya , İspanyol Iago Aspas ise Liverpool'dan 5.3 Milyon Euroya transfer edildi.

   Galatasaray - Celta Vigo Canlı İZLE

   Fenerbahçe - Olympiakos Hazırlık Maçını Canlı izle





















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder